Spoedlevering mogelijk

Inclusief montage

Scherpe prijzen

Over Ons

Wij zijn Dennis en Lennard van der Ham
 
Ons verhaal begon met een eenvoudige missie: zorgen dat mensen altijd toegang hebben tot de basisvoorzieningen die ze nodig hebben, zelfs tijdens noodsituaties of verbouwingen. Of het nu gaat om een onverwachte uitval van uw badkamer of om werkzaamheden aan uw sanitaire voorzieningen, wij begrijpen hoe belangrijk het is om hygiënisch en comfortabel te blijven, ongeacht de omstandigheden.
 
Wij hebben ons ten doel gesteld om het proces van het huren van nooddouches zo eenvoudig en moeiteloos mogelijk te maken. Onze webshop is ontworpen met de gebruiker in gedachten, waardoor u in slechts enkele stappen een nooddouche kunt huren. Wat ons onderscheidt, is de flexibiliteit die we bieden. U kunt ervoor kiezen om direct online te betalen, maar als u de voorkeur geeft aan betaling achteraf, staan wij daar ook voor open. We begrijpen dat elke situatie uniek is, en ons doel is om aan uw behoeften te voldoen.

Wij zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige nooddouches die aan de strengste normen voldoen. U kunt erop vertrouwen dat onze apparatuur veilig, betrouwbaar en schoon is. Onze klanten zijn onze prioriteit, en we zijn altijd beschikbaar om eventuele vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het kiezen van de juiste oplossing voor uw specifieke situatie.

 

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons beter te leren kennen. Wij kijken ernaar uit om u te assisteren en te voorzien van hoogwaardige nooddouches wanneer u ze het meest nodig heeft. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor verdere vragen of om direct een nooddouche te reserveren. Uw comfort is onze missie.

 

Bekijk hieronder onze bedrijfsvideo!

Ook in nood nog
blijven douchen

Nu reserveren

Bel ons voor meer informatie

+31 6 38218757

Spoedlevering mogelijk

Inclusief montage

Scherpe prijzen