Spoedlevering mogelijk

Inclusief montage

Scherpe prijzen

Informatie

Algemene informatie nooddouche

Met de tijdelijke douchecabine van Nooddouche de Betuwe bent u snel voorzien van een tijdelijke doucheoplossing. Onze tijdelijke douche wordt eenvoudig en snel aangesloten door één van onze monteurs. Door het compacte formaat is de nooddouche vrijwel overal te plaatsen, echter plaatsen wij niet op verdiepingsvloeren. De douchebox bestaat uit één geheel, waardoor het makkelijk te plaatsen, waterdicht en hygiënisch is. Onze tijdelijke douchecabine kan worden aangesloten op elke (koud) waterkraan. Tevens wordt de afvoer van het douchewater aangesloten op uw wasbak, wasmachine, put of kan het naar buiten.

Hoe gaat de plaatsing?

Snel geïnstalleerd: onze nooddouche is geen bouwpakket en daarom vrijwel direct te gebruiken. Omdat de douche één geheel is, is hij waterdicht en hygiënisch. Door de ronde vorm kan de douche overal in huis makkelijk geplaatst worden. Levering en het moment van ophalen gebeurt altijd op een samen afgesproken moment. Wij hebben ook de mogelijkheid om 's avonds of zaterdags te leveren!

Installatie van de nooddouche

De aansluiting van de nooddouche nemen wij geheel op ons. Wat hebben we nodig? Waterkraan voor watertoevoer: Dit kan een schroefdraad aansluiting zijn van bijvoorbeeld een wasmachine, maar zelfs een tuinslang is al voldoende om de nooddouche aan te sluiten! Stopcontact 1: We hebben één stopcontact nodig voor de warmwaterboiler die achter op de nooddouche zit. Door middel van deze boiler wordt er 15 liter water warm gestookt, waardoor jij lekker kan douchen! Stopcontact 2: Het tweede stopcontact hebben we nodig voor de aansluiting van de afvoerpomp die we standaard meeleveren. Het afvalwater kan gemakkelijk in een wasbak of bestaande afvoer gepomp worden. Ook is het mogelijk om het water regelrecht naar buiten te laten lopen. Standaard wordt er een 5 meter lange aan- en afvoerslang meegeleverd. Mocht je dit langer willen vragen we je contact met ons op te nemen. Omdat onze douchecabine geen bouwpakket is hebben we het geheel in nog geen 5 minuten aangesloten! U kunt gelijk gaan douchen!

Ook in nood nog
blijven douchen

Nu reserveren

Bel ons voor meer informatie

+31 6 38218757

Spoedlevering mogelijk

Inclusief montage

Scherpe prijzen