Spoedlevering mogelijk

Inclusief montage

Scherpe prijzen

Home

/

Blogs

/

Wat hebben wij van jou nodig om een nooddouche aan te sluiten?

Wat hebben wij van jou nodig om een nooddouche aan te sluiten?

Wat hebben wij van jou nodig om een nooddouche aan te sluiten?

Om een douche van Nooddouche de Betuwe aan te sluiten, heb je een paar voorzieningen nodig. 
Wat dit precies is leest u hieronder:
 
1. Watertoevoer:

 

Een watertoevoer is essentieel om de nooddouche van water te voorzien. Zorg ervoor dat er een waterkraan binnen 5 meter van de locatie van de nooddouche is. Wanneer dit niet mogelijk is, neem dan voorafgaand aan levering contact met ons op. Wij nemen dan verlengstukken mee voor onze aanvoerslang. Wij nemen altijd voldoende koppelingen mee om de aanvoerslang op uw kraan aan te sluiten. Wanneer u uw waterkraan al in gebruik heb door bijvoorbeeld de wasmachine, dan hebben wij ook een splitter mee, zodat u beide kan blijven gebruiken.

 

2. Waterafvoer:

 

Een afvoerlocatie is nodig om het gebruikte water af te voeren. Dit kan de afvoer zijn van je wasmachine, of je laat het water in de wasbak stromen. Uiteindelijk kan je altijd nog het water naar buiten afvoeren. Wij leveren onze nooddouche altijd met een afvoerpomp, waardoor we het water ook altijd omhoog kunnen afvoeren. Hierdoor kan de afvoerslang van standard 5 meter eenvoudig naar de wasbak of iets dergelijks gepomp worden.

 

3. Elektriciteit:

 

Om de boiler en de afvoerpomp te laten functioneren hebben we een geaard stopcontact nodig. Deze moet ook binnen 5 meter van de nooddouche zitten. Wij leveren zelf een haspel mee, waardoor we ook maar 1 stopcontact van jullie nodig hebben.

 

4. Plaats:

 

Last but not least, we hebben ook een locatie nodig waar de mobiele nooddouche kan staan. Dit kan op veel verschillende plekken zijn. Denk allereerst aan de volgende locatie: Garage Bijkeuken Hal Veranda Woonkamer

Spoedlevering mogelijk

Inclusief montage

Scherpe prijzen