Spoedlevering mogelijk

Inclusief montage

Scherpe prijzen

Home

/

Blogs

/

Ik heb geen warm water in mijn douche! Wat nu?

Ik heb geen warm water in mijn douche! Wat nu?

Ik heb geen warm water in mijn douche! Wat nu?

Bent u lekker aan het douchen en komt u erachter dat u geen warm water meer heeft? Dat is erg vervelend. Volg de stappen hieronder om achter de oorzaak te komen.

Stap 1: Controleer de warmwaterketel
Controleer of de warmwaterketel is ingeschakeld en of de thermostaat correct is ingesteld. Mogelijk is er een probleem met de ketel waardoor er geen warm water wordt geproduceerd.

Stap 2: Controleer de watertoevoer
Controleer of er voldoende waterdruk is en of er geen lekkages zijn in de watertoevoerleidingen. Onvoldoende waterdruk of een lek kan leiden tot een gebrek aan warm water.

Stap 3: Controleer de warmwaterkraan
Controleer of de warmwaterkraan volledig open is gedraaid. Soms kan een gedeeltelijk gesloten kraan de waterstroom beperken en resulteren in koud water.

Stap 4: Controleer de warmwaterbron
Als je een warmwaterboiler of een ander warmwatertoestel hebt, controleer dan of er geen storingen zijn en of deze correct functioneert. Mogelijk moet je de handleiding raadplegen of een professionele loodgieter inschakelen voor inspectie en reparatie.

Stap 5: Neem contact op met een professionele loodgieter
Als je de oorzaak van het probleem niet kunt vinden of niet zelf kunt oplossen, neem dan contact op met een professionele loodgieter voor inspectie en reparatie van het warmwatersysteem.

Stap 6: Huur een nooddouche bij Nooddouchedebetuwe.nl
Als het probleem niet onmiddellijk kan worden opgelost en je geen warm water hebt voor een langere periode, overweeg dan om een nooddouche te huren. Dit biedt een tijdelijke oplossing om te kunnen blijven douchen terwijl het probleem met het warmwatersysteem wordt aangepakt. Wij begrijpen dat u in zo’n situatie snel voorzien wilt zijn van een douche. Daarom vragen we u om telefonisch contact met ons op te nemen. Vaak kunnen we al binnen 12 uur de douche bij u leveren en installeren, zodat u gewoon kan douchen!

Spoedlevering mogelijk

Inclusief montage

Scherpe prijzen